זמן פעילות של מתוטרקסט

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

20/10/2021 | 20:29 | מאת: א.ל

שלום, אני מקבל מתוטרקסט 20 מ"ג פעם בשבוע כמעט 3 חודשים למחלה אוטואימונית ליכן פלנופילריס. עד עתה לא חל שום שיפור בנשירה או בסמפטומים. הרופא אומר להמתין. האם התרופה הייתה אמורה לפעול כבר? האם אני לא אמור להרגיש שיפור ? ממה שקראתי נראה כי אחרי חודשיים כבר צריך לראות שיפור אך אין אצלי שום שינוי כלל. האם כדאי לחזור לרופא העור ולהתעקש על החלפת התרופה? באופן כללי מה אחוז ההצלחה של מתוטרקסט? האם היא נחשבת לחזקה בדיכוי חיסוני? תודה רבה!

אני פחות מבין בסוג זה של מחלה-אני ממליץ על פניה לפורום רפואת עור בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית