האם זה לדאגה תודה רבה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

10/09/2021 | 03:19 | מאת: היפוכונדר

שלום דוקטור אני בן 23 ללא מחלות רקע ידועות למעט טחול מוגדל מינימלית במעקב כבר שנים רבות . בדיקות דם לפני חודש תקינות לאחרונה חליתי במחלת מין זיבה וכלמידיה. ובגלל העקצוצים נהייתי קצת יותר מודע לאזור (נוגע וכאלה) הכלמידיה עברה (בדיקות שתן תקינות) בכול אופן פתאום שמתי לב במקרה שבצד שמאל של המפשעה. ממש בחיבור בין אמצע שלפוחית השתן לרגל עצמה. אם אני דוחף אצבע פנימה אני יכול להרגיש כמו מעין ״ראש עצם״ או ״גוש״ או משהו חלק למגע שאני ממש מחליק ממנו לצדדים שאני נוגע בו באופן ישיר ולא ברור מה זה לדעתי זה לא זז במגע שלי אלא יציב כמו ברזל. זה לפי מראית עין לא בולט מבעד לעור עצמו, אך ניתן למישוש שדוחפים אצבע פנימה. ויותר ״מודגש״ למגע כפי שאמרתי בצד שמאל (מודגש יותר רק למגע ואילו במראית עין לא רואים הבדל או הגדלה באי אלו מהצדדים) אני נוגע בזה הרבה וזה אפילו כואב לאחר שאני מתעסק עם זה הרבה גיליתי את זה ממש ממש ממש במקרה שעשיתי מסאז באזור , יש מסביב מלא כלי דם ועצמות כך שאני לא בטוח אולי זה סתם עצם. בנוסף בצד שני לא מוצא דבר זהה למגע אלא רק דברים דומים קטנים יותר הרופא משפחה שלי בחופשה ואין עם מי להתייעץ בקופת חולים :( הנה צילום- כדאי לפנות למיון הנה תמונות תעתיק ותדביק תודה רבה מראש !!!!!! ? http://www.up2me.co.il/imgs/1698450.jpeg http://www.up2me.co.il/imgs/80333973.jpeg

אי אפשר לראות תמונות כאן בפורום יכול להיות שזה בקע אנא הבדק ע"י רופא-זאת הדרך הכי טובה בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית