לא יודעת אם זה הפורום המתאים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

25/08/2021 | 11:53 | מאת: אנונימית

שלום יש שאלה שמאוד מעסיקה אותי יצא שאני אלרגית לgold soudium האם אסור לי לשים בכלל זהב? או ש14k זה בסדר? אני אלרגית לניקל גם אני לא מצאתי פורום של אלרגיה אני לא יודעת מה לעשות...

25/08/2021 | 11:55 | מאת: אנונימית

פשוט אני כן רוצה לדעת אם אני יכולה לשים כן 14k כי המשפחה קנתה לי או שאסור לי לשים וזה יכול לסכן אותי עשיתי בחיני טלאי ויצא שאני אלרגית לזהב ולניקל רציתי לדעת מה אפשרי לעשות

אין לזה תשובה ברורה כי לא ידוע מה מרכיב כל שרשרת זהב אני מציע שתנסי-במקרה הגרוע יהיה לך גרד ותדעי שאת רגישה לא יכול להיגרם נזק משמעותי

מנהל פורום רפואה פנימית