כאבים בבטן עליונה צד שמאל מתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

17/08/2021 | 18:20 | מאת: עדי

שלום רב . בת 25 מזה כשנתיים סובלת לסירוגין במיוחד אחרי ארוחה מכאבים חדים בצד שמאל של בטן עליונה מחמירים בעמידה ובישיבה רק בשכיבה הם נרגעים זה הוא כאב ברמה שלא יכולה לעמוד או לשבת שיש אותם וחייבת לשכב ורק לאחר מספר שעות זה עובר. לאחר בדיקות כבר אז נשלל הליקובקטור . בתקופה האחרונה כאבים אלו מחמירים ונהיים תכופים יותר ולא עוברים לאחר מספר שעות וגם אם נרגעים בזמן שכיבה ברגע שיושבת או עומדת חוזרים. , שוב פעם נשלל הליקובקטור אשמח לנסות למצוא כיוון מה עוד זה יכול להיות ואיזה בדיקות ניתן לעשות. בדיקות דם כלליות תקינות . תודה מראש על עזרתך.

שלום רב צילום חזה מתן NSAIDS- טיפול תרופתי לתקופה בירור גסטרואנטרולוג בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית