ערך גבוה של alp בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/08/2021 | 18:20 | מאת: אליהו

שלום רב בן 82 מרגיש טוב בבדיקת דם alkaline phosphatase יצא 197 כאשר הנורמה העליונה היא 120 אציין שלפני 8 חודשים הערך היה יותר נמוך, והיה 130 Got, got,bilubirin תקינים קראתי שהערכים המוגברים יכולים להיות עקב גידול בעצמות. רציתי לשאול האם צריך לחשוד בגידול בעצמות עקב הערכים המוגברים של הבדיקה? איזה בירור כדאי להמשיך ולעשות? תודה מראש!

16/08/2021 | 15:17 | מאת: אליהו

Ggt מעל הנורמה. יצא 88 כאשר הנורמה העליונה היא 55 Ct בטן לפני ארבעה חודשים הכבד היה תקין

יש צורך לבדוק אותך ולבצע אנמנזה מקיפה נא הוועץ ברופא משפחה שיבנה תוכנית מעקב בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית