האם תופעות לוואי לאחר חיסון יכול לדבק אחרים?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

13/08/2021 | 13:23 | מאת: זהבה

שלום בת 60 פלוס, מחלימת קורונה, קיבלה את החיסון הראשון, וכעת גם את החיסון השלישי (באישור של הרופא) ומאז החיסון היה עליית חום, סחרחורת, כאבי ראש ושרירים. 1. האם תופעות לוואי של חיסון לקורונה יכול לדבק אנשים אחרים? האם יש מניעה ממי שיש לו חום וכאבי ראש וכדו' לאחר חיסון להיות בקרבת אנשים בכלל ובקרבת אנשים מבוגרים בפרט, או שאלו תופעות לוואי אישיות בלבד ואינן יכולות להשפיע ולהדביק אחרים? 2. האם תופעות הלוואי יותר מחסיון קודם קשורות לזה שמדובר בחיסון שלישי למחלים קורונה או שאין קשר? יכול להיות שבמקרה שלה החיסון השלישי לא היה נכון? 3. כמה זמן תופעות הלוואי יכולות להימשך ומתי צריך לחשוב שלא מדובר על תופעות לוואי אלא על משהו אחר? תודה

שלום רב 1. לא 2. אין בעולם מידע על החיסון השלישי אנחנו הראשונים ולכן אין לדעת 3. בד"כ כמה ימים-אבל שוב, אין מספיק מידע

מנהל פורום רפואה פנימית