שאלה לגבי ברזל בן 24

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

13/08/2021 | 03:01 | מאת: ניסים

שלום דוקטור בן 24 בריא עשיתי בדיקת דם סהכ תקינה אך משהו ששמתי לב לעומת בדיקה של לפני שנתיים ערך הברזל שלי ירד מ120 לאזור 80 המוגלובין 15 נשאר אותו דבר טרנספרין 231 נשאר אותו דבר לציין שבשנתיים האלה עשיתי דיאטה מ95 קילוגרם לאזור 73 היום. האם זה תחילתו של מחסור קרוב בברזל? זה אומר שהתזונה שלי לא תקינה? או שהערך iron עצמו אינו משנה אלא הערכים שמסביב

שינויים במשקל הגוף משנים לעיתים את משק הברזל יש לעקב ולבדוק-זה לא אומר שיש בעיה יש צורך במעקב בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית