Lipemia ++ לא בצום תקין?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

13/08/2021 | 01:56 | מאת: אסי

שלום הייתי הלילה במיון עקב כאב מסוים. שחררו אותי כי הכל היה תקין. אבל העירו לתשומת לבי שיצא לי lipemia ++ וביקשו לעשות פרופיל שומנים בצום דרך קופת חולים. רציתי לדעת מה המשמעות של זה. האם בדיקת פרופיל שומנים באמת יכסה את כל הגורמים לתוצאה הזאת? האם יתכן שהתוצאה היתה כזאת כי לא הייתי בצום? תודה

אני לא כ"כ מבין את פשר הבדיקה -לא מוכר לי בכל מקרה פרופיל שומנים זה בדיקה שניתן לעבור אתל רופא משפחה ושם יוסבר הכל בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית