פעילות ספורטיבית שתי שאלות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

04/08/2021 | 14:36 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אני בן 21 ובמהלך הפעילות הספורטיבית שמתי לב שהדופק עולה בהרבה מהרגיל ומגיע בערך ממוצע של 170. רציתי לשאול האם זה תקין? בנוסף, יש לי קיפוזיס ורציתי לשאול האם הליכה מהירה על הליכון בריאה לי? האם התעמלות על סטפר בריאה? ואיזה פעילות אתה היית ממליץ בכדי שאהיה יותר זקוף? אודה לתשובתך, בתודה מראש

דופק מטרה גבוה מאוד ומתאים לרמת ספורטביות של אדם-בגיל צעיר דפקים כאלו הם מקובלים בנוגע לקיפוזיס-אנא פנה לפורום אורטופדיה-זה פחות התחום שלי בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית