לחץ דם גבוהה במדידה במרפאה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

28/05/2021 | 14:48 | מאת: רן

שלום רב בן 56 בריא בד"כ ועוסק בספורט ללא עודף משקל במדידה אצל רופאת המשפחה לפני כ-3 חודשיםלאובחן לחץ דם של כ-150/80 . הופנתי לבדיקת הולטר ממצאים- ביום ממוצע 135/75 בלילה 120/75. קבלתי טיפול בטרייטס 2.5 מ"ג וכרגע במדידות ביתיות לחץ הדם הממוצע 118/67 למרות זאת במדידה במרפאה לפני כחודש לחץ דם עדיין 150/75 אחרי הכדור. מה הסיבה לתופעה הזאת?

לחץ הדם הוא תנודתי-עושה רושן שהכדור מאזן אותך בהצלחה קורה לעיתים קפיצות אולם נראה שזה בסדר במקרה שלך

מנהל פורום רפואה פנימית