בדיקות דם האם קשור לקורונה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

21/05/2021 | 12:12 | מאת: אדם

שלום ד"ר, אני בן 21 לפני כשבעה חודשים הייתי חולה קורונה. לאחר כארבעה חודשים מאז שהייתי חולה קיבלתי שני חיסוני קורונה. אבל, עשיתי בדיקת דם בזמנו אחרי שהייתי חולה כי הרגשתי חולשה ובאמת היה לי חוסר בברזל אבל היו עוד שתי מדדים לא תקינים ה- NEUTROPHILS % היה נמוך מהנורמה. וה- LYMPHOCYTES % היה גבוה מהנורמה. (אני עושה בדיקות דם כמעט כל חודש בגלל שאני לוקח כדור ראקוטן). בבדיקת דם כעבור תקופה קצרה זה הסתדר אבל בשתי בדיקות דם האחרונות(אחרונה הייתה בשבוע האחרון ולפניה לפני חודש וחצי) שוב אותה התוצאה, האם זה סימן למשהו? אני קצת מודאג כי זה בעצם הופיע כבר כמה פעמים. אודה לתשובתך בתודה מראש

אין משמעות אמיתית למדדים הללו-זה באחוזים ולא צריך להתחייס לזה אלא במקרים ספציפיים מאוד אין מה להיות מודאג :-)

23/05/2021 | 23:12 | מאת: אדם

תודה רבה :-)

מנהל פורום רפואה פנימית