חום במשך שבועות ללא אבחנה רפואית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

21/05/2021 | 12:08 | מאת: לימור

שלום רב, לא מצאתי פורום כללי , אינני יודעת אם זה הפורום המתאים. בן זוגי בן 61 ומזה 3 שבועות הוא עם חום שנע בין 37-38 כלומר לא חום גבוה אבל הוא מרגיש על הפנים, תשוש ויש לו גם שיעול טורדני. הוא לוקח בעיקר אדוויל ואקמול. בדיקות דם תקינות מלבד CRP עומד על 5.8, צילום ריאות תקין ו lymphocytes שעומד על 18.3 מה זה יכול להיול? איזה בדיקות רצו י עוד לבקש?

חום מעל 3 שבועות ללא מקור ברור מוגדר כ FUO זה משהו שצריך לברר-אם המצב מאפשר דרך רופא משפחה, אם לא דרך בית חולים באשפוז בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית