הזעות בלילה גורמים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

16/04/2021 | 21:05 | מאת: אור

היי אני בת 33 בריאה. בזמן האחרון שמתי לב לתופעה שלקח לי זמן לעלות עליה. כל פעם שאוכלת שוקולד מריר במיוחד אם זה בשעות הערב, אני מתעוררת בלילה ספוגת זיעה בצוואר בחזה, לא זיעה של חום היא גם ללא ריח מיוחד. כשאני אוכלת ממרח שוקולד אז לא קורה, השבוע אכלתי ערגליות ממולאות קקאו.. ושוב הזעות בלילה. אני לא מצליחה להבין. אני יודעת שממרח שוקולד גם מכיל קקאו אמנם בכמות קטנה יותר מאשר שוקולד מריר. השאלה שלי זה האם באמת כמות מסויימת של קקאו יכולה לגרום להזעות לילות?! מעולם לא סבלתי מהזעות.

שלום רב, אני לא מכיר תופעה כזאת-אנא התייעצי והיבדקי על ידי רופא המשפחה שלך

מנהל פורום רפואה פנימית