בדיקות לשלילת בדיקות ראומטלוגיות

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

11/04/2021 | 13:57 | מאת: יעלה

תוצאות - DNA DS AB קטן מ 3 U/ml". מה זה אומר?? נבדקת תגובה לתרופות

זה יכול להגיד הרבה מאוד דברים אני לא יודע מה הסיבה ששלחו אותך לזה ולכן קשה לי לענות-באופן עקרוני זה תשובה שלילית-אין את הנוגדן אנא שאלי את הרופא ששלח אותך

13/04/2021 | 15:26 | מאת: שלילת מחלות אוטואימניות

שלחו אותי לאחר שהגבתי לתרופות אנטביוטיקות כולל תופעה מישנית שגרמה לבצקת בלינגולה של הריאה וגניחת דם כשהכל התחיל מתופעות לואי קשיי נשימה בלקיחת אנטביוטיקה ציפרודקס שהגעתי למיון אחרי שבוע של לקיחה עם לחץ דם גבוהה דופק גבוהה וקשיי נשימה נשלחתי לצינתור ומשם ההמשכתי עם גניחת דם ידוע רגישות לתרופות ובדיקת MIF לפני 25 שנה הראו רגישות לטרוויד .

מנהל פורום רפואה פנימית