תחושת מלאות ולחץ בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/03/2021 | 01:23 | מאת: ברק

שלום וברכה! אני בן 31 ומעשן קצת יותר מעשור. ביום שישי האחרון יצא לי לשתות שתי כוסות של וודקה, והרגשתי קצת לחץ בחזה אבל לא הוטרדתי מזה והלכתי לישון, למחרת הרגשתי תחושות של מלאות, כבדות, ולחץ בחזה, ולקח לי יום יומיים להתאושש מזה עד שהתחושות נעלמו, בתחושה זה הרגיש כמו התאוששות מטראומה, כמה פרטים שאני לא יודע אם רלוונטיים או לא, עברתי לשתות מים בטעמים שכל פעם שהרבה פעמים גורמים לי לתחושת מלאות בחזה אבל בעוצמה יותר נמוכה, כמו כן בחודשים האחרונים יוצא לי לחוש מידי פעם בלבול ותחושות של ניתוק מעין אפאטיות כזו, אני מודאג לגבי האפשרות שזה סימפטום למחלת לב/ריאה או בעיה בכלי דם, מה עליי לעשות? בתודה מראש.

זה לא נשמע כמו סימפטום למחלת לב-אבל אני ממליץ שתשתף את רופא המשפחה שלך שיעריך אותך

מנהל פורום רפואה פנימית