כפות רגליים משנות צבע לסגול

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

14/03/2021 | 13:34 | מאת: רווית

שלום, במהלך חצי השנה האחרונה הבחנתי בשינוי הצבע של אצבעות וכפות הרגליים שלי לסגול למשך זמן של כמה דק קורה באופן ספונטני נשלחתי לראומטולוג לבדיקות תוצאות: 1. ANA-nuclear Homogeneous 1:160 2. Cold agglutination qualitative- חיובי 3. Caryoglubolines - עקבות בנוסף- סובלת מכאבים במשך כשנה בקרסוליים, מחמירים בתקופות לאחר מאמץ (חיילת- נבדקתי בצבא ונאמר לי שככל הנראה אלו שברי מאמץ) לאחרונה החלו כאבים גם בברך שמאל, נפיחות. (למקרה שיש קשר- בלוטת לימפה נפוחה ומוגדלת מתחת לסנטר תקופה ארוכה) 1. האם ייתכן קשר בין כאבי הרגליים, ברך, בלוטת הלימפה המוגדלת לתוצאות הבדיקות? 2. על מה תוצאות בדיקות המעבדה יכולות להצביע? 3.כדאי לבדוק זאת? אם כן כיצד המון תודה!

שלום רב, זה לא בתחום ההתמחות שלי-אבל בהחלט נשמע שיש קשר אני ממליץ המשך בירור מול ראומטולוג

מנהל פורום רפואה פנימית