כאב בטן עמומים בצד ימין

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

03/03/2021 | 15:19 | מאת: לילך

שלום, בת 36 , מזה יומיים שלושה יש לי תופעה של כאב בבטן התחתונה בצד ימין, הכאה עמום ומופיע לסירוגין , לא באופן קבוע אלא בא והולך, אין שינוי ביציאות ואני לא מרגישה שזה מושפע מאוכל מסויים. יש לציין שאני לא חושבת שזה כאבי ביוץ מכיוון שכל חודש אני מרגישה את כאבי הביוץ בצד שמאל דווקא... הכאב הזה הופיע לי גם בעבר וכל פעם בא והולך.. מה זה יכול להיות ? איזה בדיקות נדרשות על מנת לאבחן ? האם יכול להיות בקע ? תודה :)

שלום רב, כאבי בטן ימניים חדשים שהופיעו פתאום חייבים בדיקת רופא-אנא פני במהרה

מנהל פורום רפואה פנימית