ת.כבד גבוהים, ירידה בWBC וב HB בבדיקות השונות תוך שבוע הפרש

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

31/01/2021 | 06:15 | מאת: יפעת

אנא ראה בבקשה תשובות המעבדה של ביתי בת ה16 , בבדיקות שיגרתיות נימצאו התוצאות הללו, מה שמטריד אותי במיוחד זה : ת. כבד גבוהים( חמרות שבבדיקה חוזרת יש מגמת ירידה)+ המוגלובין וWBC שירדו תוך שבוע בבדיקה החוזרת. אנא עזרתך בבקשה- מוטרדת מאוד

אי אפשר לצרף בפורום בדיקות מעבדה-אני לא רואה אותם בכל מקרה אין לי יכולת לחוות דעתי עליהם כי אני צריך להכיר את ביתך ולהבין למה שלחו אותה ולבדוק אותה-זה לא המקום כאן בפורום

מנהל פורום רפואה פנימית