אופן הזרקת חיסון הקורונה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

26/01/2021 | 21:23 | מאת: עדי

שלום שלשום התחסנתי לקורונה. האחות לקחה מזרק חדש והכניסה לתוך בקבוקון שהיה פתוח ושאבה את הנוזל. ומיד הזריקה לי אותו..בלי לטפוח על המזרק על מנת להוציא אויר או בועות מה מטרת הטפיחה? להוציא אויר ובועות כדי לוודא שיש נוזל במידה מספיקה או שבזמן ההזרקה זה מסוכן להזריק אויר? אני לחוצה מאד שחלילה זה יכול לגרום לנזק.. העובדה שהוזרק לי אויר/בועות בעת מתן החיסון תודה

בכדי שיהיה נזק מזרקת אויר בחיסון או אחר צריך 50 סיסי של אויר שזה בערך 20 מזרקים כמו שקבלת חיסון מלאים באויר אין משמעות לבועות הקטנות ומטרת הוצאת האויר היא ההבטחה שתקבלי בדיוק את המינון של התרופה-3 סיסי חומר

מנהל פורום רפואה פנימית