כאבי מפרקים- לאחר מנה1 של חיסון

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/01/2021 | 15:30 | מאת: יעל

שלום, אני בת 45 בריאה ללא תרופות או משקל עודף. בגיל 29-37 סבלתי מכאבי מפרקים בברכיים ובידיים.הכאב היה מכרסם נוקשות היה גם תחושה של שריפה בגב. היה גם כאב במפרק כף היד. זה פשוט התפשט כשהתחיל ראשית מהברך. לא ממש נמצאה הסיבה עד היום. היה חשד לפיברומיאלגיה. כמו שאמרתי זה עבר לחלוטין אחרי כמה שנים טובות. עברתי חיסון לקורונה 10.1. כעת שוב א ני מתחילה להרגיש את אותו כאב זה מפריע לי גם מתוך שינה. כרגע הכאב נסבל אם כי יוצר חוסר נוחות. השאלה: אפשר לוותר על המנה השניה?אני יודעת שגם מנה אחת נותנת יעילות ואני לא חוששת מתמותה. איך עושים את זה? תודה רבה

מנה אחת לא נותנת יעילות מספקת אין לקחת רק מנה אחת-זה חסר משמעות כאבי שרירם ומפרקים הם תופעת לוואי ידועה שאמורה לעבור תוך יום יומיים-אם לא עובר את צריכה להבדק ע"י רופא

מנהל פורום רפואה פנימית