תחושת נימול וכאבי גוף עמומים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

06/01/2021 | 19:41 | מאת: אריה

ערב טוב, בן 53 שנים. ללא מחלות רקע. לפני כשנתיים אובחנתי עם נוירופתיה אקסונלית קשה ( לא הרגשתי דבר וחוץ מכדורי בי 12 לא טופלתי בדבר אחר). בבדיקות דם האחרונות הכל יצא תקין כולל אימונו-סרנו, אלא שאני מרגיש : תחושת נימול ושריפה מעת לעת בירך שמאל , השינה שלי התקצרה ל6 שעות בלילה,(יקיצה מוקדמת) ובמשך הים אני מרגיש שאיזורים בגוף שלי עם כאבים עמומים כאלה בפרט באיזורי הכתפיים והשכמות כאילו אני אחרי מחיצת שרירים. רק אקמול או אדויל מסדרים אותי ( אחד ביום מספיק). המלצות להמשך בירור? תודה

עושה רושם שיש לך אבחנה ובהחלט התסמינים מתאימים המשך בירור ומעקב נוירולוגי ומרפאת כאב בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית