בדיקהcomplement c3c4

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

05/12/2020 | 07:16 | מאת: סוזן

שלום לד"ר לוין, קיבלתי תןצאות של complement c3c4 הטווחים -complement c3 83-193 התוצאה :69 הטווחים :complement c4 15-57 התוצאה:4 מה פירוש התוצאות? תודה רבה

מערכת המשלים מסייעת לגוף להילחם בחיידקים ובנגיפים בכך שהיא מעודדת את תהליך התגובה הדלקתית. C3 ו-C4 הם הרכיבים העיקריים של מערכת המשלים. תוצאות גבוהות או נמוכות מהנורמה יכולות להעיד על הרבה מאוד דברים או על לא כלום-אני מציע שתשאלי את הרופא ששלח אותך מה מהות התוצאות שכן הוא יודע למה כיוון כאשר נשלחת בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית