שאלה תודהההההההההההההה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/11/2020 | 14:45 | מאת: דן

שלום אני סובל מסכרת וכבד שומני רציתי לשאול עד שיהיה למ רופא גסטרו עוד חודש בדיקות אינזימי כבד ירדו לנורמה לאחר 15 קילו פחות בוך השם אלקלעי היה בשנה אחרונה בעליה 160 180 185 198 234 עשיתי בדיקה ירד לפני חודש מ 234 עד 198 אתמול ביצעתי שוב ועלה עוד פעם 239 אינזימי הכבד האחרים בנורמה האם זה ירד אם הדיאטה תודה

לא הבנתי את השאלה אנא בדוק את התחביר בכל מקרה דיאטה יכולה בהחלט לגרום לתפקודי כבד לחזור לגדר הנורמה

מנהל פורום רפואה פנימית