תחןשות מוזרות לאחר ניתוח החלפת שתלים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/07/2020 | 21:32 | מאת: חגית

״בת 40 בריאה בדכ עברתי ניתוח החלפת שתלים בחזה ומאז משהו מאוד רע קורה בגוף שלי כאילו הגוף תוקף את עצמן אני מרגישה : דקירות ועיקצוצים בגב באגן בראש בית השחי וחולשה בשרירים בימים האחרונים אני מרגישה מעורפלת בראש ותחושה מוזרה בצד שמאל של הפנים כאילו הם נרדמות מאוד חוששת ולא יודעת לאיזה רופא לפנות ואיזה בדיקות לעבור יש לציין שעברתי אולטרה סאונד וממוגרפיה בחזה ויצא תקין

תתחילי מרופא המשפחה שיבדוק אותך ויגיד מה הכיוון, הוא ינהל את המקרה-זה הכי חשוב בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית