טיפול אצל רופא שיניים? אפשר?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

07/05/2020 | 12:00 | מאת: דן

שלום בן 70 + .יש לי את כל השיניים (סתימה אחת ). פעם בשנה מטפל אצל שיננית ( בגלל כיסים חניכיים 4 ממ עשרות שנים )יש לי בקרוב תור לטיפול שנתי .האם לוותר השנה על הטיפול ולדחות לקיץ הבא??איך רופאי השיניים נערכים לטיפול??(חדר סגור, מזגן- אני בגיל המסוכן ) תודה

איגוד רופאי השיניים הוציא הוראות ברורות על החזרה לשגרה. ניתן לחזור לטיפולי שגרה עם שמירה על הכללים במפורטים. לדעתי שינניות עדיין לא חזרו לתפקוד-יש צורך לבדוק. אני בטוח שאם יוחלט על חזרה לשגרה זה יהיה תחת הגבלות אשר יאפשרו לך לבצע את הטיפול בבטחה. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית