ייתכן שהמחט נותר בגוף?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/02/2020 | 06:19 | מאת: אחת

שלום. שמו לי בבית החולים מחט לעירוי נוזלים ביד.. בזרוע. לאחר כמה שעות ביקשתי שיורידו את זה. האחות הייתה עצבנית והורידה את הדבק במהירות ולא ראיתי המחט יוצאת מהיד שלי. היא זרקה הכל מהר ויצאה. אני הייתי כאובה נורא ולא הצלחתי להרגיש אם הוציאה את המחט או לא.. היא כך עשתה הכל במהירות וראיתי רק המדבקות ביד שלה. מאז נשארתי עם המחשבה שייתכן שהמחט נשארה בגוף שלי. אני שבועיים אחרי פעולה זו. האם זה אפשרי מבחינה תיאורטית?? תודה

שלום רב, בזמן החדרת העירוי מוציאים את המחט ומה שנשאר בוריד זה רק צינור פלסטיק בקוטר זעיר. המחט משמשת רק להחדרה וניקוב הוריד אולם לא נשארת ביד. אין לך מה לדאוג

01/03/2020 | 19:15 | מאת: אחת

תודה רבה על התשובה. קצת מרגיע. והפלסטיק המחובר לעירוי..המוחדר לוריד, הוא משהו שיכול להישבר והישאר בגוף?? יש כסה מקרים? תודה רבה

מאוד מאוד נדיר, אבל כבר קרה

09/03/2020 | 23:10 | מאת: אחת

תודה רבה על התשובה וברשותך עוד שאלה איך אני יכולה להיות רגועה שזה לא קרה לי? איך מוודאים שזה לאנותר בגוף? ואם כן, איזה השלכות יש לזה? תודה!

מנהל פורום רפואה פנימית