בדיקת mri אגן ובדיקת Mri ריצפת האגן

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

31/01/2020 | 12:35 | מאת: נועם

שלום רב, האם שתי הבדיקות שרשומות למעלה הן אותה בדיקה ואם לא מה ההבדל בינהן. מהי הבדיקה המתאימה לפיסטולה בדרכי השתן ומהי הבדיקה המתאימה לפיסטולה בנרתיק? תודה רבה

31/01/2020 | 12:39 | מאת: נועם

כמו כן האם בבדיקת us דרכי השתן ניתן לראות אם קיימת פיסטולה בדרכי השתן? תודה רבה

04/02/2020 | 07:07 | מאת: נועם

ושאלה אחרונה ברשותך האם בבדיקת mri אגן ניתן לראות אם יש פיסטולה בדרכי השתן וגידולים בדרכי השתן? תודה רבה וסליחה על כל השאלות.

שלום רב, לא צריך להתנצל על השאלות-זה מקומם בדיקת US היא הבדיקה הבסיסית והראשונה שעושים לבירור בעיה מבנית כמו פיסטולה. לאחר מכן מתקדמים לבדיקה מתקדמת יותר שמראה את האנטומיה בצורה טובה הרבה יותר כמו MRI. שתי הבדיקות שציינת הן אותן בדיקה מבחינתך (מבחינת הבדיקה וצורת הבדיקה)רק רואים בה דברים טיפה שונים בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית