כאבים "נודדים" מהחזה לבטן עליונה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/01/2020 | 13:35 | מאת: רוני

שלום מזה שנים סובל מכאבים שמתחילים כמעט תמיד בחזה, והרבה פעמים הם נודדים לכיוון הבטן העליונה, ולעיתים גם למרכז הבטן. מיפוי לב יצא תקין, כמו גם קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה. תרופות שונות לא הביאו כל תועלת, וגם תרופות נגד חרדות. מה יכולות להיות סיבות לתופעות כאלו? ניסיתי גם דיאטת פודמפ, ולא עזר. (נראה לי שלרופא המשפחה כבר נמאס לראות אותי). רוני

שלום רב עושה רושם על פי הבירור שעשית כי מקור הכאב אינו הלב או מערכת העיכול אני מציע לפנות לראומטולוג אולי הוא יצליח לאבחן מחלה מסויימת בריאות שלמה

25/01/2020 | 23:10 | מאת: רוני

שאלת המשך: האם יכול להיות לזה קשר לבקע סרעפתי? (שכחתי קודם לכתוב שגילו אצלי בקע סרעפתי). תודה שוב

27/01/2020 | 08:57 | מאת: רוני

שלום שוב הייתי אתמול אצל רופא המשפחה שלי, והראיתי לו את מה שכתבת לי לגבי ראומטולוג. הוא טוען שאין קשר, כי ראומטולוג זה טיפול במפרקים. אשמח לקבל הבהרות נוספות, על מנת שאוכל להציג לו, ולקבל הפניה לרופא מתאים. תודה רוני גנזי

תבקשי ממנו הפניה לראומטולג בשאלה של פיברומילאגיה

בהחלט יכול להיות

27/01/2020 | 16:48 | מאת: רוני

תודה רבה על שתי ההתיחסויות.

מנהל פורום רפואה פנימית