בדיקת שתן לכללית ולתרבית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

30/12/2019 | 13:21 | מאת: נועם

שלום רב, המון תודה רבה על תשובתך מתאריך27.12 יש לי מערכת שתן מאספת כפולה.האם בגלל זה יש צורך באנטיביוטיקה לדעתך? שוב המון תודה רבה לך.

30/12/2019 | 13:35 | מאת: נועם

כתבת בתשובתך "והיה ואין לך תסמינים כמו צריבה או שריפה ואת אינך נמצאת בקבוצות סיכון כמו נשים בהריון או בעיות מבניות במבנה מערכת השתן-אין מקום לטיפול ואין צורך ליטול אנטיביוטיקה". האם מערכת שתן מאספת כפולה נחשבת כבעיה מבנית?

נועם שלום, זה לא נחשב קבוצות סיכון ולכן אם אין תסמנים של צריבה ושריפה אין מקום לטיפול אנטיביוטי-את צריכה להתעקש שלא יתנו לך בכדי שלא תפתחי בעתיד עמידות לתרופות בהצלחה

מנהל פורום רפואה פנימית