שאלה על תוצאת בדיקת דם

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

10/10/2019 | 19:25 | מאת: הדר

היי, זאת אני עם הפצע ניתוח פילונידלי שלא נסגר כבר 9 חודשים.. אחרי סוכות אני הולכת לעשות ניתוח נוסף לסגירה שלו... היום עשיתי בדיקות דם בינתיים (לא הכל התקבל) יצא בסדר חוץ מ ESR שיצא לי 43 כשהרף העליון 37 (הרף התחתון 2 וממוצע 20).. זה משמעותי? זה אומר שיש לי דלקת בפצע? כי נראה לי שכשיש דלקת יש בעיה לנתח ואני ממש רוצה לסיים עם הסיוט הזה כבר המצב הנפשי שלי כבר לא טוב.. אני מיואשת

10/10/2019 | 21:18 | מאת: הדר

האימונוגלובינים יצאו לי 418 כשהרף העליון הוא 400 והרף התחתון הוא 70..

15/10/2019 | 08:00 | מאת: הדר

הבנתי שזה סימני דלקת.. מותר לעשות ניתוח במצב כזה?

חג שמח אני שמח לשמוע שאת הולכת לבצע את הפעולה ובתקווה גדולה לסיים את הסיוט הזה... הבדיקות מראות שיש לך תהליך קל של דלקת-וזה מאוד מתאים שכן הציסטה הפילונדלית שאת סובלת ממנה היא תהליך דלקתי של הצטברות מוגלה וזיהום. הגוף מנסה להילחם בזה וזה טבעי שיהיו מדדי דלקת קלים-את בהחלט יכולה לעשות ככה את הפרוצדורה. המון המון בהצלחה!!

מנהל פורום רפואה פנימית