תחושות משונות לאחר עקיצה?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

03/10/2019 | 21:04 | מאת: טליה

היי, אני בת 31, הבוקר קמתי עם תחושה משונה מאוד, החל לי כאב משונה ועמום באיזור הגב התחתון (במותניים האחוריות), בהתחלה חשבתי שנתפס שריר משכיבה על הגב, אך לצערי הכאב הקרין גם לאיזור הבטן מה שגרם לשלשולים, ובנוסף חשתי כאב פועם בצד ימין של הראש. המצב הזה נמשך כמה שעות בבבוקר, וכעת בשעות הערב עדיין נותר כאב עמום בבטן. גם אתמול גם קמתי עם כאב בטן מציק שגם נמשך לאורך שעות הבוקר. עליי לציין שלפני מספר ימים נעקצתי באיזור הקרסול, העקיצה מאוד משונה ולא עוברת(גרמה לי למעין בצקת מסביבה שחלפה מעו לאחר שימוש בפנסטיל ג'ל) לצערי אין לי מושג אם זה היה מיתוש או חרק אחר, האם ייתכן שיש קשר בין התסמינים שחשתי לעקיצה? אשמח לתשובה האם כדאי לפנות לרופא? אני דיי מפחדת שנדבקתי ממשהו בשל העקיצה (מצרפת תמונות), תודה רבה!

שלום רב, לא ניתן לצרף תמונות כאן-אני לא מצליח לראות בכל מקרה אין קשר בין עקיצות לכאב שאת מתארת בגב/מותניים/בטן-אני מציע להבדק ע"י רופא משפחה

מנהל פורום רפואה פנימית