שיעולים בהריון לאחר אכילה או שתייה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

28/09/2019 | 15:22 | מאת: אלמונית

שלום רב ד״ר. בשבוע 30+4. לאחרונה התחלתי להשתעל לאחר שתייה או אכילה כאילו זה מדגדג לי בגרון. בהתחלה חשבתי שזה סתם ויעבור, אבל הדבר טאם עבר. האם לדעתך יש סיבה לדאגה או לפנייה לרופא המשפחה?

שלום רב, זה תלוי אם זה מפריע לך מאוד ופוגם בשדרת החיים שלך. בהריון בשבוע מתקדם יש שינויים במנח העובר ולכן נוצר לחץ פיזי על מרומות מסויימים שיכול לגרום לתופעה שאת מתארת. כל עוד שאין פגיעה באיכות חיים שלך או תופעות אחרות, אנ י מקווה שזה יעבור

מנהל פורום רפואה פנימית