חום עד 38.5 במשך חמישה ימים, ללא סימפטומים נוספים

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

02/08/2019 | 11:54 | מאת: ירון

שלום, השאלה שלי דומה לשאלה של דנה למטה, אך בכל זאת יש בה נקודות שונות. אני בן 48, בריא בדרך כלל. לפני חמישה ימים, אחרי לילה כמעט ללא שינה ותקופה של מתח נפשי רב, התעוררתי עם חום שהתחיל כ 37.1, עלה ל 37.5, והגיע 38.3 בערב. לקראת הלילה החום ירד. בימים שאחר כך חזר אותו הסיפור - החום עולה במשך הבוקר מגיע לשיאו בערב (קצת מעל 38), ויורד בלילה (ובדרך כלל כשאני חולה, החום דווקא הכי גבוה בלילה). פרט לחום, אין כל סימפטומים נוספים. אתמול הלכתי לרופאת המשפחה, והיא בדקה את הגרון והאוזניים ושלחה אותי לבדיקת סטיק לשתן - הכל היה תקין, והיא אמרה שאם כך הכל בסדר. אני מודאג שהמצב הזה הופך להיות כרוני. השאלות שלי הן: 1. מה זה יכול להיות? 2. מה עלי לעשות? לפנות שוב לרופאת המשפחה לעוד בדיקות? לפנות אולי לרופא מומחה (איזה?)? לבקש בדיקות אחרות? 3. האם ללכת לעבודה עם חום? מעבר לאי הנוחות האישית, איך אדע אם אני מדבק? תודה רבה מראש על התשובה, ירון

שלום רב, כמו בתשובה לדנה , שאלות כאלו אני צריך לבדוק ולהעריך אותך...זה לא המקום באינטרנט, אני מתנצל. אנא פנה לבדיקת רופא

מנהל פורום רפואה פנימית