בליעת עצם של דג בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

08/06/2019 | 15:29 | מאת: אנונימית

שלום רב, בשבוע 14 להריון.אתמול אכלתי דג סלומון והרגשתי משהו שורט במעט בחיך, אולם זה כבר היה מאוחר מדי ובלעתי את החתיכה של דג. לא הרגשתי שמשהו נתקע בגרון או כאבים כלשהם אח״כ. היום בחתיכה אחרת של הדג ראיתי שיש עצם, לכן חוששת שבלעתי אתמול באמת עצם של הדג. האם יכול להיות מסוכן? אני בהריון וכמובן זה מדאיג אותי יותר. האם יש צורך להיבדק?

שלום רב, כל עוד זה אינו מפריע לך/שורט אותך או מפריע לנשום אין שום בעיה בבליעת העצם-גם בהריון

מנהל פורום רפואה פנימית