תוצאה חיובית לחיידק ההליקובקטר

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

27/05/2019 | 00:15 | מאת: רועי

שלום רב, במשך תקופה של כמה שבועות אבא שלי הרגיש תחושת אי נוחות שהאוכל יושב לו ובין היתר הומלץ לו לעבור בדיקת נשיפה. הבדיקה יצאה חיובי. שבוע לאחר הבדיקה תרם קבלת התוצאות הוא נסע לטיול וחוזר רק בתחילת יולי. הצעתי לו לקחת פרוביוטיק בינתיים והוא מרגיש כרגע טוב. האם האבחנה דורשת טיפול מידי או יכולה לחכות כחודש וחצי עד חזרתו לארץ?

אם הוא מרגיש טוב ניתן להמתין עם זה הטיפול כולל נטילה של מספר אנטיביוטיקות ולכן הוא צריך להיות זמין ובארץ

מנהל פורום רפואה פנימית