עזרה בפענוח תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/05/2019 | 18:58 | מאת: מוריה

שלום, אודה לעזרה בפענוח תוצאות בדיקת שתן.. רמת חומציות 5 כשהגבול התחתון הוא 5. תמיד היה לי 7.. ניטריט ואריתרוציטים לא היה ניתן לבדוק כי מצאו חומצה אסקורבית. אני לא נוטלת ויטמין C... והרבה זמן לא אכלתי פירות הדר... ממה זה עוד יכול להיות? פרוטאין- 10.0 mg/dL. Urobilinogen- תוצאה 2 כשהרף העליון 1. בבדיקת דם שעשיתי לפני חודש על הרבה תוצאות היתי צריכה לחזור בגלל דגימה המוליטית... קשור לזה? כל השאר ברור לי שתקין... אשמח לדעת אם גם מה שכתבתי הוא תקין או שדורש משהו..

שלום רב, כל התוצאות שנכתבו כאן תקינות והחריגה בהם אינה משמעותית

27/05/2019 | 23:27 | מאת: מוריה

תודה!

מנהל פורום רפואה פנימית