כאבי בטן וממצא בסונר תודה רבה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

23/05/2019 | 13:19 | מאת: מיכל

שלום בת 29 בריאה פניתי לרופא נשים בגלל כאבי בטן שמאלית תחתונה.כמו התכווצויות איחור במחזור( לא הריון בסוף) חום ושלשולים . רופא בדק אותי בדיקה גיניקולוגית ועשה סונר וגינלי אמר שהכל תקין גיניקולוגית אך כתב :" לולאות מעי באגן בפריסטלטיקה מוגברת עם מעט נוזל באגן" אני מוטרדת מה זה אומר המשפט הזה ? האם זה יכול להיות קשור לעובדה שבאותו יום שביצעתי את הבדיקה וגם יום קודם לכן הייתי גם עם וירוס של שלשולים? בדיקות דם מורחבות ושתן תקינות לגמרי.אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית

שלום רב, לממצא הזה אין משמעות קלינית - זה אומר שיש פעילות מעי וקצת נוזל...לא משהו בעייתי

מנהל פורום רפואה פנימית