אשמח שתענה.. יש לי שאלה לגבי נפיחות בבטן ועוד כמה תסמינים ..

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

12/05/2019 | 22:18 | מאת: ציפורה

היי יש לי שאלה:אני חווה כשלושה שבועות נפיחות בבטן ויש לי יציאות פעמיים בשבוע..הנפיחות גבוה עד כדי כך שאני מרגישה נפיחות בפנים (רק הרגשה)ואני לא יכולה כל כך לאכול בנוסף כשנה אני חשה תחושת כבדות בידיים(לא קבוע היד) וקושי לפעמים בדיבור אין הכוונה שאני לא מדברת נורמלי אלא בגלל שאני מרגישה כבדה לפעמים קשה לי גם לדבר והגוף מרגיש כבד..(חשוב לציין שהמשקל שלי הוא תקין)אשמח שתביא לי כיוון מה יש לי..

שלום רב, אלו תלונות מאוד לא ספציפיות-אני ממליץ שתלכי לרופא משפחה שיבדוק אותך ויתן לך הכוונה

מנהל פורום רפואה פנימית