מה אורות התוצאות של בדיקת הדם לחצבת

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

06/05/2019 | 14:43 | מאת: דוד

שלום לרופא בבדיקת דם לרמת נוגדני חצבת התקבלה התשובה הבאה, MEASLES VIRUS IgG Positive MEASLES VIRUS IgM Negative מה פירוש התוצאות? האם הייתה חשיפה בעבר? האם יש לקבל חיסון אחד או 2 ? פנקס החיסונים אבד, ואין תיעוד לגביי העבר לא זכור האם הייתי חולה בחצבת או האם חוסנתי אני יליד 1959 תודה רבה

שלום רב, ערך חיובי מעיד כי אתה מחוסן נגד הנגיף. הנוגדנים המחסנים מתפתחים כתוצאה מחשיפה לנגיף בעבר או כתוצאה מקבלת חיסון נגדו.

מנהל פורום רפואה פנימית