בקשר להפרעת פיהוקים...

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

05/03/2019 | 20:13 | מאת: רוני

יש לי בעיה לא ברורה שאפשר לחיות איתה אך מציקה( . יש לי במהלך היום פיהוקים תכופים והם כאילו תקועים ולא נשלמים לגמרי-כאילו לא כל האוויר יוצא וצריך להתאמץ לפהק,מין פיהוק תקוע. (זה קיים כבר 3 שנים אחרי שפעת חזקה) האם ניתן לעשות משהו? (ברקע אלרגיה לאבק, מעי רגיז ובעבר דלקת בקיבה)יש בקע סרעפתי קטן וקיפוזיס. בן 25.

שלום רב, מתנצל על התשובה המאוחרת. אני ממליץ מאוד בירור גסטרו-זה יכול להיות עקב בעייה באזור הוושט קיבה-אנא פנה לבדיקת גסטרואנטרולוג

מנהל פורום רפואה פנימית