שאלה בנוגע להדבקה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

24/02/2019 | 23:17 | מאת: בר

שלום יש לי שאלה על מקרה מסויים נגיד ומלצרית שחולה בסרטם נגעה במפית והביא אותה לסועדת והסועדת הכניס את המפית לאף שלה ובנוסף הוציאה ליחה וניקתה את הפה באותה מפית שבא נגעה המלצרית האם יש סיכוי להדבקה ?? בכך שהמפית נגעה באדם החולה ולאחר מכן הסועדת הכניסה את המפית לאיזור הפה או האף ?? אודה לתשובה הנושא קצת מדאיג

25/02/2019 | 17:10 | מאת: ד"ר אבי לוין

סרטן היא לא מחלה מדבקת ולא ניתן להדבק בסרטן!!! למעט סרטן צוואר הרחם בנשים ע"י וירוס הפפילומה המועבר במגע מיני

מנהל פורום רפואה פנימית