האם זה הרפס או דלקת?

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

25/01/2019 | 08:41 | מאת: מיכ

בערך כבר שבוע שהשפתיים שלי מאוד יבשות ונסדקו ואפילו הגיעו למצב של דם, הסדק בעיקרון נהייה בשפה התחתונה קרוב יותר לבפנים הפה. היום קמתי והמקום התנפח ונהייתה שלפוחית במקום של הסדק ובנוסף שלפוחיות קטנות קצת מתחת לזה. אשמח לדעת אם זה הרפס ואם זה מדבקת, או שזה בעצם דלקת שנהייתה בעקבות הסדקים וזה לא מדבק? אם צריך אשלח תמונה ואשמח לעזרה!

שלום רב, סליחה על המענה המאוחר. לא ניתן לשלוח בפורום תמונות. קשה מאוד להעריך בלי לראות את זה אנא פני לבדיקה אצל רופא המשפחה

מנהל פורום רפואה פנימית