Mri,us מספר שאלות ברשותך

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/04/2018 | 19:11 | מאת: מאיר

שלום דוקטור יש לי מספר שאלות ברשותך לא מצאתי פורום ייעודי . אני בן 26 עם נפיחות בבית השחי ומדי פעם הרגשת זרמים....ביצעתי us צוואר ובית שחי שיצא ללא ממצא ובלי עדות לנפילות בלימפה. היום ביצעתי mri פענוח רק עוד חודשיים רציתי לשאול בהיכרותך עם המערכת 2 שאלות. 1.במידה והטכנאים היו רואים ממצא חריג(שכמובן אני מדבר על גידולים וכאלו) הם היו מיידעים אותי או נותנים לי לעזוב בסיום הבדיקה ? 2.האולטרסטונד יצא תקין במידה וגם mri לא ימצא גידולים או כאלו אני יכול להיות רגוע מבחינת מחלות מסוכנות לאחר 2 בדיקות הדמיה אלו? אה וביצעתי גם ספיקת דם ובדיקת hdl תקינות

שלום רב, 1. טכנאים אינם רשאים למסור ממצאים-למעט אם יש ממצא חריג ודחוף ואז יזמינו בדחיפות רופא אשר יתמודד עם זה 2. לאחר שתי בדיקות ההדמיה הללו אתה יכול להיות רגוע-יש להישאר במעקב בלבד בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית