אופלודקס דוקסילין וכוס בירה גדולה

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

29/07/2017 | 04:13 | מאת: דן

שלום אני ביום האחרון של האופלודקס וביום ה 8 לדוקסילין... היום לראשונה מימי הטיפול שתיתי כוס בירה יחסית גדולה ומרגיש קצת שורף בבטן... איזה נזקים ייתכן ועשיתי?

סביר שלא עשית נזק מאוד גדול-יש בעיה עם הדוקסילין שאותה צריך לשתות עם כמות מים גדולה בכדי שלא יווצר מצב של צריבה באיזור הוושט/קיבה-pill iritation יכול להיות שיש לך מעט צרבת משילוב של בירה והתרופות-אבל כנראה שלא עשית נזק אם הכאב לא חולף עליך להיבדק ע"H רופא

29/07/2017 | 15:02 | מאת: דן

שתיתי את כוס הבירה כשעה וחצי אחרי הדוקסילין.. ואין לי כאב אלא מעט צריבה כזו...

מנהל פורום רפואה פנימית