הקלת ספטומים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

22/02/2003 | 21:43 | מאת: בן

שלום . ברצוני לשאול מספר שאלות , לכדהלן : 1) האם צא'י (תה הודי המורכב מ : עלי ורדים , ציפורן , הל ,זנגוויל,קינמון,פלפל שחור ועלי תה שחור ) באמת עוזר להלחם בתופעות השפעת ? 2) אילו צמחים טבעים ( לא תמיסות ולא תמציות אלה צמחים שאני יכול לקנות ולחלוט לתה או לצרוך ע"י אכילה) עוזרים לטפל בחום ובשיעול ??

24/02/2003 | 15:01 | מאת:

בן, שלום! מרכיבי הצ'אי כוללים צמחים מחממים ומניעים (המשפרים זרימת דם). על כן, הם יכולים לעזור להתגוננות בפני הצטננות ושפעת. לשאלתך השניה, הצמחים היעילים לטיפול בחום ושיעול כוללים צמחים המעודדים הזעה כגון אכילאה, סמבוק שחור, פלפל חריף וזנגוויל, צמחים המחזקים את ההגנה הטבעית כאסטרגלוס ואכינצאה וצמחים המרגיעים שיעול כמו טימוס (קורנית) ואניס. תודה.