הצטננות מתמשכת

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

20/02/2003 | 07:49 | מאת: אריאלה

בעלי מצונן מזה שבועיים, משתעל ויש לו תחושה של אוזניים סתומות ורעשים מפריעים לו ולא נעימים באוזן ובד בבד הוא לא שומע כמו תמיד. הוא טופל במקביל בדקסמול קולד + פרוטק. ניסיתי לשים לו טיפות אוזניים נגד דלקת ולחילופין צרומול כדי להמיס שעווה שאולי נמצאת. השאלה היא אם תחושת אי הנוחות באוזניים תחלוף מאליה או שיש משהו אחר לעשות? גם השיעול אינו חולף והוא גם צרוד.

20/02/2003 | 11:32 | מאת: סיגלית

מה שאת מתארת הוא בדיוק מה שיש לי רק שאני סובלת מזה כבר 5 שבועות. בתחילה קיבלתי דקסמול קולד והמצב לא נעשה יותר טוב, בעיקר התחושה שהאוזניים נסתמות בעיקר בנסיעה. לאחר ביקוק בשבוע שעבר אצל רופא אף אוזן וגרון התברר כי יש לי סינוסיטיס שלא כאב במיוחד והרבה נוזלים באוזניים. קבלתי אנטביוטיקה ותרופה אניטיהסטמינית לייבוש והמצב קצת השתפר. תרגישו טוב. סיגלית

20/02/2003 | 20:20 | מאת:

אריאלה, שלום! תחושת אי הנוחות באוזניים של בעלך, אמורה לחלוף עם ההחלמה מההתקררות. עם זאת, יש לפנות שוב לרופא המטפל ןלבחון האם לא מדובר בסיבה אחרת המצריכה טיפול רפואי מתאים. בו בזמן ניתן להקל על השיעול של בעלך באמצעות צמחים הממיסים את הליחה ומרגיעים את השיעול, במיוחד מרווה, קורנית (טימוס), אניס וסמבוק שחור. תודה.