קור בלילה בבית

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

18/02/2003 | 11:50 | מאת: שמחה

שלום מה עושים נגד קור בלילה בבית? גם בבית? אייך מתגוננים? מה לקוחים? מה תמליצו בכלל? כיצד לנהוג? אייך מתגוננים בפני התקררות , שפעת , חום? כל תופעות החורף הנפוצות? תודה

20/02/2003 | 20:16 | מאת:

שמחה, שלום! ניתן להלחם בקור בהצלחה רבה. אני ממליצה לך להתלבש היטב ולדאוג לסביבה חמה (אך מאווררת!). הקפדה על שתיה חמה במשך היום, תשמור על טמפרטורת הגוף ותמנע קור מיותר. מומלץ במיוחד לשתות חליטות של קינמון, הל, זנגוויל ומעט ציפורן ולטבול באמבט חם עם 2-3 טיפות של שמן ארומטי קינמון (מהול היטב!). בנוסף, מומלץ לבדוק האם אינך סובלת ממחסור בויטמין B12 או ברזל. בקשר למחלות החורף, החומרים היעילים ביותר הם ויטמין C, אכינצאה ופרופוליס, כפי שמוכיח הנסיון. תודה.