עזרה להורים מבוגרים

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/02/2003 | 13:19 | מאת: סמדר

שלום רציתי לשאול לגבי זוג הורי המבוגרים אשר החורף הזה מאוד חולים במיוחד שפעת, חום, נזלת הצטננות וכו'... מה תמליצו לאנשים מבוגרים לנהוג? הורי שניהם כבר מעל לגיל 75 האם כל התכשירים המומלצים טובים גם לאוכלוסיה מבוגרת? מה הם מכילים? אייך זה יכול להשפיע אליהם? הם לא אוהבים במיוחד לקחת תרופות או סירופים למיניהם אבל אני מנסה לשכנע אותם בכל זאת? כיצד לנהוג? מה תמליצו לי לעשות? תודה על ההתיחסות ועל ההזדמנות למתן תשובות מהירות ללא המתנה בפורום חשוב זה באתר דוקטורס תודה ותהיו בריאים סמדר

17/02/2003 | 18:53 | מאת:

שלום שימוש בתכשיר האכינצאה יעיל מאד בכל קבוצות הגילוכמעט ולא תוארו תופעות לואי לתכשיר זה. בכל מקרה יש מקום להתיעצות פרטנית במיוחד אם מי מהם צורך תרופות נוספות. שילוב החיזוקית המבוססת על צמח האכינצאה עם ויטמין c מאד יעיל שיהיו בריאים.

18/02/2003 | 10:20 | מאת:

סמדר, שלום! האוכלוסיה המבוגרת נוטה לחלות בתכיפות רבה יותר ובצורה קשה יותר. על כן, דווקא הוריך זקוקים לחיזוק. החומרים מתאימים גם למבוגרים וכוללים בין השאר "מולטי ויטמין ומינרל", ויטמין C ותכשירים המשלבים אכינצאה, פרופוליס וויטמין C. רכיבים אלה תורמים להגנה הטבעית ולשמירה על בריאות אופטימלית. מאחר ולא ציינת האם הוריך נוטלים תרופות מרשם ואילו תרופות, אני ממליצה להוועץ תחילה עם הרופא המטפל. תודה

19/02/2003 | 17:15 | מאת: הדסה ביימל- מנהלת הפורום

סמדר היקרה מה ששכחתי לציין שאני לא בטוחה אם עצותי יעזרו להורים המבוגרים, אך הם בטח יעזרו לחשבון הבנק המדולל שלי, במיוחד אחרי הכסף שהייתי צריכה להוציא עבור פירסומות לחילושית. תודה