קור.......ושאלות למומחים!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/02/2003 | 13:13 | מאת: שרון

שלום קודם כל תודה על הפורום הזה באתר דוקטורס- שהוא האתר הבריאותי הכי טוב ויעיל היום בארץ ואני נעזרת בו כל השנה גם בנושאים נוספים ושמחתי לגלות היום כי קיים פורום חדש וחשוב זה שהייה באמת מתברש החורף הזה ובכלל , כל הכבוד על היוזמה , תבורכו ותמשיכו בהצלחה יש משהו לעשות כדי להימנע מהקור הזה החורף??? יש לי נטייה גם להתקרר וגם ולשפעת בכל חורף מה תמליצו לעשות? כיצג לנהוג? תודה שרון

18/02/2003 | 10:19 | מאת:

שרון, שלום! אפשר בהחלט להפחית את עוצמת הקור. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לשתות משקאות חמים, להשתמש במזונות ותבלינים מחממים (כדוגמת קינמון, הל וג'ינג'ר) ולעסוק בפעילות גופנית מתונה. בנוסף, כדאי לשלב תמציות מאכינצאה ופרופוליס ו/או ויטמין C במינון של 500-1000 מ"ג ביום. תודה