צינון

דיון מתוך פורום  מחלות חורף

16/02/2003 | 11:34 | מאת: חיה

בתי בת 8 חודשים. מזה 3 ימים יש לה חום 38.5 בערך. יורד עם נרות. נזלת ושיעול מתלווים. כומ כן הילדה מסרבת לאכול אפילו לא דייסל'ה ושותה רק תה. רופאת קופ"ח (מחליפה ולא הקבועה) החליטה שצריך לעשות לתינוקת הינהלציות עם ונטולין ועם בודיקורט לסרוגין. נראה לי קצת מוגזם לגיל כ"כ צעיר. מה האלטרנטיבות ?

18/02/2003 | 00:42 | מאת:

שלום לא נתן להמליץ על טיפול רפואי דרך האינטרנטץ לפי התיאור נראה שהרופא התרשם מתמונה ספסטית ולכך מכוון הטיפןל. מנסיוני טיפול הומיאופתי עיי בעל מקצוע יכול להיות מאד יעיל.

18/02/2003 | 11:52 | מאת:

חיה, שלום! במקרה שתארת, אני חושבת, שיש צורך בטיפול רפואי מבוקר ע"י רופא. תודה.